Skolegårdens ombygning

gard1Mandag 30-10 startede de med at grave mellem etape 1 og 2, så der er spærret over til etape 3.

Tirsdag 31-10 fortsatte de med at grave og de første egentlige reparationer påbegyndtes.

Onsdag 1-11 var en stille dag, håndværkerne mødte op og måske var det for koldt for de kørte igen.

gard2Torsdag 2-11 skete der så noget igen, de har gravet og udskiftet flere rør.

Fredag er tilsyneladende hviledag ;-)

Mandag 6-11 arbejdet genoptaget og der arbejdes fortsat mellem etape 1 og 2.

Onsdag 8-11. Sjovt at se den gamle varmerørsgennemføring imellem Etape 1 og 2 fra den gang der var fælles fyr.

gard3Fredag 10-11. Så er et af de værste steder i vores kloaksystem ved at være færdigt og dækket til igen

Onsdag 15-11. Arbejdet har ligget stille siden fredag.

Mandag 20-11. Arbejdet genoptaget, man er startet foran 6A.

Onsdag 22-11. Der er blevet gravet foran 6E og 6F og rør er udskiftet, Hullet lukket igen. Kloaker gennemspulet.

gard4Lørdag 2-12. Der er tegnet streger på asfalten og læsset sten af.

Fredag 8-12. Nu er der sket noget sørgeligt, vores gamle træ i gården er blev fældet. men der kommer et nyt stort træ istedet.

Lørdag 9-12. LØRDAG blev man vækket af håndværkere og maskiner i gården kl. 0800 og de har arbejdet hele dagen med at cementere brosten fast og løsne asfalt under træerne. Desværre har nogen begået den store fejl at fælde roserne foran Michael og Karen, samt ved Kirstens stuevinduer. Holger har lovet at man finder en løsning på problemet. Man havde fra bestyrelsens side sagt at roserne ikke måtte beskadiges.

gard5Mandag 11-12. Så har gartnerne klargjort til at plante det nye træ i gården og det nye træ er ankommet. Brosten arbejdet fortsætter. Det tegner til at blive rigtigt flot.

Onsdag 13-12. Så er det nye træ plantet i skolegården, med mange lag sten og vandingsrør helt ned til bunden af hullet. Det tog 2 dage og de mangler stadig det sidste lag. Der er et kloakfirma igang med foring af de sidste rør samt kamera inspektion.

Torsdag 14-12. Igen idag har der været fuld gang i vores gård, der er blevet fjernet asfalt under træerne, der er gravet rende til brosten. Kloakfolkene var her igen kl.

gard60700 med deres store biler og fortsatte arbejdet med foring af rørerne. Det bliver spændende og se om alle overholder deres deadline.

Søndag 17-12. Igen i denne weekend har der været arbejdet flittigt i gården og man har nu en rigtig god fornemmelse af hvordan det hele kommer til at se ud.

gard8Onsdag 20-12. Efter meget møje og besvær er vores gamle gård endelig ved at ligne sig selv og dog ikke. Den har fået en ansigtsløftning af de gode og jeg synes det er blevet rigtig godt. De udtalelser jeg har hørt har da også været positive og jeg fornemmer at projektet generelt har fået en rigtig god modtagelse. Herfra skal der lyde en stor tak til bestyrelsen og specielt til dem der har holdt fast i tøjlerne under projektet. Jeg synes at i har udført et strålende arbejde og i kan være stolte af jer selv.

gard9Bestyrelsen havde arrangeret en lille halvvejs fest med glögg og æbleskiver i gården. Der var et pænt fremmøde og Holger informerede om forløbet og hvad der videre skal ske og hvornår.

Mandag 8-1-2007. Lamperne under træerne er nu monteret og jeg synes det er rart med lys ved vores affaldsstativer.


Se eventuelt flere billeder i Fotogalleriet